

## <u>Agenda</u>

Duratio	From	ТО	Speaker	Content	
n					
20 Mins	12:00	12:20	Students Entry and writing their		
	pm	pm	expectation	s on the event on	
			<u>www.menti</u>	w.menti.com	
10 Mins	12:20 pm	12:30 pm	Intro about the event and Introducing th		
	proc		students to the speakers and		
			Departments He	nts Heads	
10 Mins	12:30	12:40	Ass. Prof Dr. Ghada	What After	
	pm	pm	Abd El Hady	<u>General??!!</u>	
10 Mins	12:45	12:55	Ass. Prof. Dr.Zeinab	ASE Department	
10 Mins	9m 12:55 pm	9m 13:05 pm	Faisal <u>Talk</u> Reply to Questions sent on <u>menti.com</u> (Code: 241798)		
10 Mins	13:10 pm	13:20 pm	Ass. Prof. Dr. Samer	<u>CSE Department</u> <u>Talk</u>	
			Ibrahim		
10 Mins	13:20	13:30	Reply to Questions sent on menti.com (Code:		
	pm	pm	525622)	25622)	
10 Mins	13:35	13:45	L/A. Mohamed Zaki	ECE Department	
	pm	pm		<u>Talk</u>	
10 Mins	13:45	13:55	Reply to Questions sent on menti.com (Code:		
	pm	pm	409640)		
10 Mins	14:00	14:10	Eng. Yasser	<u>ISE Department</u>	
	pm	pm	Mohamed		

			AbdElHalim			
10 Mins	14:10 pm	14:20 pm	Reply to Questions sent on <u>menti.com</u> (Code: 340604)			
10 Mins	14:25 pm	14:35 pm	L/A Eng. Wael Taie	MSE Department		
10 Mins	14:35 pm	14:45 pm	Reply to Questions sent on <u>menti.com</u> (Code: 373907)			
Dean's Final Advice about the criteria for selecting						
the major.						
10 Mins	14:50	15:00	Students write their evaluation on			
pm pm menti.com		<u>i.com</u>				